Президент агресивної Росії Володимир Путін в черговий раз розсмішив мережу безглуздим зовнішнім виглядом. Та не один, а зі своєю подругою та одвічною напарницею - Валентиною Матвієнко. Коли головний пропагандист, який назвав сам себе "Журналістом кремлівського пулу" Дмитро Смирнов опублікував фото з нагородження гспикера Совфед, якій незабаром виповниться 70 років, соцмережі вибухнули реготом.

Валентину Матвієнко нагороджено "почесним орденом" Андрія Первозванного в той час, як для користувачів ця грандіозна подія стала просто черговим приводом посміятися з лідера Кремля, який, судячи з усього робить операції у того ж пластичного хірурга, що і Валентина Матвієнко.

Так, одні користувачі задаються закономірним питанням, чому такий "почесний член товариства" досі не на пенсії, припускаючи, що "бабуся" і "дідусь" підуть з посади разом, причому відразу в могилу. Цих двох, які і в "70 років тримаються за крісло всіма кінцівками" народ явно не злюбив.

Нагадаємо, раніше ми писали: чого чекає Путін і кого підтримає Меркель. Реакція на вибори в Україну за кордоном.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Нагадаємо, що у Порошенко відреагували на вимоги Зеленського: "успішно провалили".

Крім того, 2 квітня президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Європейської Ради Дональдом Туском. Як повідомляє прес-служба глави Української держави, Дональд Туск привітав Петра Порошенка з виходом у другий тур президентських виборів.

Також "Знай.uа" писав, що Тимошенко зізналася, кого підтримає в другому турі.