Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко нагадала команді Зеленського про повноваження парламенту у відповідь на перелік вимог, що надійшли від штабу Зе! до чинного глави держави Петра Порошенка. Так, команда звернулася до президента з проханням скасувати декларування доходів і витрат для громадських активістів.

Геращенко заявила, що змінювати законодавство може парламент, а не президент.

Штаб Зеленського звернувся до президента Порошенка з вимогою негайно скасувати е- декларування для громадських...

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Woensdag 3 april 2019

Перший заступник голови ВР повідомила, що такий проект уже давно був внесений у Верховну Раду, проте нинішні прихильники Зеленського (зокрема, Юлія Тимошенко), його не підтримали.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Нагадаю Зе-команді (оскільки Зе кандидат на концертах) - зміни в закони приймає ВР, а не президент. Президент Порошенко ще півтора роки тому вніс до парламенту як невідкладний законопроект про скасування е-декларування для активістів. Альтернативний, до речі, тоді внесла Ю. Тимошенко. Рада ці голосування успішно провалила", - пише Геращенко в Facebook.

Нагадаємо, Зеленський перемагає мовчанням: Лещенко пояснив, куди Порошенко тягне Україну.

Як повідомляв раніше Знай.uа радник шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського Руслан Рябошапка зазначив, що не бачить сенсу в проведенні дебатів з чинним президентом і запропонував Петру Порошенку провести їх з олігархом Ігорем Коломойським.

Знай.uа писав про те, що Дмитро Разумков зазначив, що поки рано говорити про те, як будуть відбуватися дебати, коли і в якому режимі.