З приводу президентських виборів в Україні жорстко висловився колишній продюсер відомої української співачки Ані Лорак Сергій Перман, який вже давно живе і працює в Російській Федерації.

Продюсера спровокувала критика користувачів мережі на його публікацію про голосування на виборах. Напередодні Перман заявив, що віддав свій голос за Володимира Зеленського. Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Сергій Перман, Ані Лорак та Мурат

"Я входжу в ці 30%, прошу всіх розумників, незадоволених моїм вибором, заткнутися або видалитися з друзів", — гнівно написав екс-продюсер Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що експерт Михайло Подоляк прокоментував баталії щодо можливих дебатів між опонентами другого туру виборів — чинного президента Петра Порошенка і кандидата на пост глави держави Володимира Зеленського. Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook під назвою "дебанутый".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров розповів про своє ставлення до кандидата в президенти України Володимира Зеленського. Про це він сказав в коментарі журналістам перед прес-конференцією президента РФ Володимира Путіна і президента Казахстану Касима-Жомарти Токаєва. Зокрема, Лавров заявив, що особисто не знайомий з шоуменом і керівником студії "Квартал 95", але насолоджується його творчістю.

"Я не знайомий (із Зеленським. - ред.). Я насолоджуюся його мистецтвом по телевізору, в серіалах і фільмах, але так не знайомий", - сказав глава російського МЗС.

Нагадаємо, Вакарчук отримав на горіхи від українців через Зеленського: "Не міг подумати, що ти шоколадний".

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського різко пройшлися по заявам Фаріон: "Межує з легкою формою шизофренії".

Знай.uа писав, вже знають, хто виграє другий тур: як ставляться до Зеленського за кордоном.