Лідер Громадянської позиції Анатолій Гриценко заявив, що більше не балотуватиметься на посаду президента України. Про це він заявив в інтерв'ю Українській правді.

"Більше я на президентські вибори не піду. Це точно", - сказав Гриценко.

Зараз, за словами Гриценка, його команда займеться підготовкою до виборів у Верховну Раду.

Гриценка в першому турі виборів президента набрав 6,91%, опинившись на п'ятому місці.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше повідомлялося, що під час брифінгу Анатолій Гриценко, який, за станом на 12:00 1 квітня, займає 5 місце за кількістю голосів, розповів про майбутні плани та "переформатування" під час парламентських виборів.

Також раніше повідомлялося, що кандидат у президенти Анатолій Гриценко зробив гучну заяву, що стосується чинного президента Петра Порошенка. Відомий політик виступив з багатообіцяючою промовою.

"Не можна допустити ще 5 років мародерства, корупції і фальші в Україні, тому я однозначно не буду голосувати за Порошенка", - повідомив Анатолій Гриценко.

Разом з тим політик сказав, що не може агітувати голосувати виборцям за Володимира Зеленського, оскільки він не знає його в роботі.

Після завершення роботи штабів, членів комісій, команда Гриценко, за його словами, чітко визначиться з форматом участі у парламентських виборах. За словами політика, він разом з командою після виборів будуть формувати новий уряд.

Також повідомлялося, що екс-міністр фінансів Олександр Данилюк може стати міністром закордонних справ в разі перемоги Володимира Зеленського у другому турі президентських виборів. Про це повідомив нардеп Сергій Лещенко, який входить в команду Володимира Зеленського.

Нагадаємо, українці в мережі бурхливо обговорюють результати першого туру президентських виборів.

Як повідомляв "Знай.uа", колишній міністр фінансів Олександр Данилюк розповів, що після подій 2013-2014 років на Майдані, після Революції гідності змінити старі державні інститути не вдалося.

Також Знай.uа" писав, що відомий серед українців Ріанобой напередодні президентських виборів вразив пісенькою "залюбленого виборця", яку виконав наживо під акомпанемент фортепіано.