Кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийде завтра на 9:00 до НСК "Олімпійський", куди його покликав Петро Порошенко. І сам кличе його у приватну клініку.

Про це на брифінгу заявив політконсультант його штабу Дмитро Разумков.

"Завтра о 8 годині ми запрошуємо вас і нашого опонента до клініки Eurolab", - сказав пан Разумков.

За його словами, команду Зеленського дивує велика кількість спецслужб на території "Олімпійського" зараз і викликає питання: "чи не хочуть якусь інформацію приховати від суспільства?"

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

На запитання журналістів, що клініка належить бізнесмену-прихильнику Зеленського, Разумков відповів, що у чесності аналізів зможуть пересвідчитись присутні журналісти.

Він заявив, що медпункт "Олімпійського" контролюється державою, а тому там неможливо гарантувати незаангажованість аналізів, у порівнянні із "незалежною клінікою".

Нагадаємо, дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка повинні відбутися перед другим туром президентських виборів 2019. Як очікується, повторне голосування відбудеться 21 квітня.

Кандидат в президенти і шоумен Володимир Зеленський покликав свого конкурента на виборах президента в Україні 2019 і чинного главу української держави Петра Порошенка на дебати на київський стадіон НСК Олімпійський.

Пізніше на звернення Зеленського щодо дебатів відреагував і сам Порошенко. Український лідер теж записав відеозвернення, в якому звернув увагу на те, що правила дебатів прописані в законі про вибори президента України. Порошенко натякнув, що Зеленський не читав документ.

"Правила дебатів прописані в законі про вибори президента, почитайте будь ласка. Вони можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила", - заявив глава держави.

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата в першому турі виборів президента України.

Як повідомляв "Знай.uа" ізвестный політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.

Також Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до діючого глави держави Петра Порошенка, які він повинен виконати до закінчення терміну своїх президентських повноважень.