У п'ятницю зранку, 5 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський здав аналізи на наркотики та алкоголь.

Володимир Зеленський

Варто нагадати, що цей жест став виконанням однієї з умов майбутніх дебатів перед другим туром виборів.

"Хочу, щоб українці прокидалися щоранку з кавою та спортом, а аналізів у їх житті було якомога менше", - пожартував слуга народу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Результати аналізів стануть відомими за три дні.

Чинний президент Петро Порошенко також приїхав на здачу аналізів на алкоголь і наркотики.

"Президент України Петро Порошенко 5 квітня чекав кандидата в президенти Володимира Зеленського в медпункті стадіону "Олімпійський" у Києві для здачі аналізів. Зеленський у свою чергу Порошенка запросив в "незалежній лабораторії", а саме, в приватний медичний центр на вулиці Солом'янській, 11а в Києві.", - анонсували у Радіо Свобода.

Петро Порошенко приїхав для здачі аналізів близько 10-ї ранку і підписав відповідні документи. Він погодився тільки на здачу крові для виявлення в ній алкоголю, і, по всій видимості для цього у нього візьмуть волосся на аналіз.

Перед процедурою він зазначив, що це може стати новою традицією. Під час здачі крові з вени другою рукою він міцно тримався за стілець. Після аналізу він зазначив, що у лікаря дуже легка рука.

"Це не шоу, це не вистава. Дебати допоможуть визначити майбутнє держави на найближчі роки, а може і на десятиліття", - зазначив Порошенко після здачі аналізів.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв раніше Знай.ua, за словами Володимира Зеленського, Крим – це Україна, а відповідаючи на питання "Що почалося на сході України навесні 2014 року і триває досі?" він сказав, що "у нас віджали нашу територію, але це тимчасово".

Також Знай.ua писав про те, що 21 квітня комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський отримає відповідь на питання, чи стане він президентом України.