Відомий український співак Святослав Вакарчук виступив з відеозверненням, в якому розповів, що під час президентської кампанії зміст підмінюється формою і закликав український народ вимагати змісту від кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Вакарчук опублікував відео у своїх соцмережах.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"І так відбувається протягом всієї президентської кампанії зміст підмінюється формою. Йде постійне змагання кольорів і слоганів. Пафос проти гумору. Білборди проти Інстаграму. Молебень проти серіалу", - каже співак.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він заявляє, що він як виборець, який хоче отримати відповідь на питання, як той чи інший кандидат у президенти запровадить в Україні верховенство права, реформує судову систему, поверне додому полонених і політичних в'язнів, а також окуповані Крим і Донбас.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Дорогі виборці, не дайте підмінити зміст - формою. Вимагайте від кандидатів у президенти конкретні відповіді на питання, якою вони бачать Україну через 5 років? І які конкретні шляхи реалізації цього бачення. Зміст важливіше, ніж форма", - зазначає Вакарчук.

Варто нагадати, що Відомий музикант Святослав Вакарчук закликав голосувати проти кандидата в президенти Володимира Зеленського спровокував скандал в соціальних мережах.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що 31 квітня, коли відбувся перший тур голосування з виборів президента України співак відзвітував про свій похід на виборчу дільницю фото і прикріпив неоднозначний хештег "Голосуй не по-приколу".

Публікація Вакарчука розгнівала безліч користувачів мережі, адже переважна частина українців проголосувала саме за Володимира Зеленського.

Після чого співак зробив більш розгорнутий коментар щодо виборів президента України, відзначивши, що перемога у виборах президента не повинна стати основною самоціллю і вимагає великої і зрозумілої команди.

Нагадаємо, Вакарчук відправився у "подорож" після скандалу з Зеленським

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вакарчук розлютив українців нападом на Зеленського

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський жорстко висміяв Вакарчука