Авторитетне американське видання Time знову помістило ватажка кримських і донецьких головорізів Володимира Путіна на обкладинку свого чергового номера.

Так, образ російського президента розмістили над земною кулею. Під цією карикатурою — анонс статті журналіста Саймона Шустера "Інший план Росії. Володимир Путін хоче впливати не тільки на вибори. Всередині його імперії держав-ізгоїв".

Про це стало відомо завдяки повідомленням журналу Time на офіційних сторінках в соціальних мережах.

Обкладинку квітневого номеру журналу TIme

Відомо, що номер із зображенням Путіна повинен з'явитися у продажу з 15 квітня. Обкладинка і текст основного матеріалу вже доступні на сайті видання. Основний текст цього випуску присвячений тому, як Росія "вибудувала мережа впливу серед тиранів і держав, які не відбулися".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

зокрема, в ньому йдеться про співробітництво Москви і президента Судану Омара аль-Башира. Останній в ході переговорів з Путіним, згідно з наявними в розпорядженні Time документів, заявив, що "Судан може бути ключем Росії до Африки". В цілому "російська кампанія впливу простягається від основних зон конфлікту, таких як Венесуела, Лівія і Сирія, до більш темних куточків Африки — Судану", — йдеться в статті.

Варто нагадати, що президент Росії Володимир Путін в черговий раз голосно зганьбився на людях. Під час зустрічі з президентом Анголи, який приїхав до Москви, Путін потрапив у дуже незручну ситуацію. Цю інформацію повідомив у своєму Twitter Дмитро Смирнов. У коментарях користувачі мережі припустили, що російський президент вивів у люди чергового двійника. Багатьом було смішно від того, що Кремль продовжує спонсорувати країни третього світу, поки росіяни бідують і збирають їжу на смітниках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після того, як піде Олег Говорун, новим виконуючим обов'язки начальника управління президента з прикордонного співробітництва стане Олексій Філатов. У Кремлі він курирує роботи з окупованими територіями, серед яких "ЛНР" і "ДНР". Говорун пішов у відставку, кажуть джерела російських ЗМІ, які знайомі із ситуацією.

Нагадаємо, Путін змінює свою тактику в анексованому Криму.

Як повідомляв Знай.uа Межигір'я здасться хрущовкою: журналісти злили відео з "замку" Порошенко.

Знай.uа писав, Зеленський – президент: російський політик пояснив, чому Путін панічно боїться слугу народу.