Представник штабу кандидата у президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що вирішувати конфлікт на Донбасі слід дипломатичним шляхом.

Про це повідомляє "Новое время"

Зокрема, Разумков відповідаючи на питання зазначив, що на думку Володимира Зеленського - Крим окупований, а на Донбасі Росія веде гібридну війну проти України.

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

"Позиція Зеленського, що у нас відбувається: у нас окупований Крим, анексований Крим, як завгодно це можна назвати, і у нас відбувається гібридна війна з Російською Федерацією на сході країни. Я думаю, що у жодного кандидата іншої позиції, в принципі, бути не може", – заявив Разумков.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Крім того він відзначив, що Україні буде дуже важко протистояти прямій російській агресії, через що краще використовувати дипломатичні методи впливу на РФ та розширювати переговорні формати.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Це ядерна держава, яка далеко не завжди піддається логіці і здоровому глузду, і веде агресивну війну не тільки у нас, але і в багатьох інших країнах світу. Або пряму, або інформаційну. Тому доведеться піти дипломатичним шляхом", – пояснив представник Зеленського.

Варто нагадати, що українські військові розкритикували дії чинного президента України Петра Порошенка. За їх словами, в армії насправді не відбулося змін на краще, а солдати переважну більшість часу надані самі собі.

Нагадаємо, шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський після тріумфального успіху будує перші плани про владу. Засновник студії "Квартал 95" відповів на питання журналістів.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий політолог Юрій Романенко розповів, у чому сила кампанії кандидата Володимира Зеленського і як він змусив Петра Порошенка "забути про свою повістку".

Також "Знай.ua" писав, що полювання на корупціонерів за винагороду в 10% від награбованого у держави, податок на виведений капітал, ринок землі, монетизовані пільги і "економічний паспорт" юним громадянам України з відсотками від продажу "природних благ" - надр і землі. Це лише частина того, що пропонує кандидат Володимир Зеленський у своїй програмі.

Зеленський виграє дебати на Олімпійському - Одарченко про вибори 2019 і помилки Порошенка