Відбулася зустріч Анатолія Гриценка і кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Своїми емоціями та враженнями Гриценко поділився на своїй сторінці в Facebook.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Політик зазначив, що йшов на зустріч "не для власного працевлаштування або вступу команди в його команду, а щоб відчути і зрозуміти людину, яка має реальний шанс стати главою держави".

За словами Гриценка, Зеленський поки не готовий до посади президента, але готовий докладати максимальні зусилля і спиратися на професіоналів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Також Гриценко запитав кандидата в президенти про курс на НАТО, ставлення до корупції та вплив Коломойського. Відповіді його влаштували.

"Чи буде він на посаді президента терпіти корупцію і мародерство? Ні, не буде. Буде він здавати Україну Путіну, відмовлятися від курсу на вступ до НАТО і ЄС, або принижувати українську мову? Ні, не буде. Є у нього якісь зобов'язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає ніяких. Чи має він домовленості з кимось із нинішніх високопоставлених посадових осіб щодо збереження їх на посадах або щодо місця в його команді. Ні, не має. Все, що гуляє по Мережі (різні прізвища прем'єрів, прокурорів, голів СБУ) — запевнив, що все це фейки". Анатолій Гриценко

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Крім того говорили про дебати з Порошенком, до яких Зеленський серйозно готується, і домовилися продовжити спілкування.

Гриценко підкреслив, що ще не визначився, чи буде голосувати за Зеленського у другому турі, тому що хоче спочатку побачити команду кандидата.

Нагадаємо, керівник студії "Квартал 95" і кандидат у президенти України Володимир Зеленський виграв перший тур. Він обіцяв представити свою команду після того, як пройде у другий тур. Відомий український політолог Юрій Романенко заявив, що Зеленському варто призначити на посаду міністра оборони Анатолія Гриценка.

Як повідомляв "Знай.uа", Порошенку і Зеленському запропонували нове місце для дебатів.

Також "Знай.uа" писав, що відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.