Психолог, експерт з питань невербальної комунікації Валентин Кім вважає, що емоційна манера спілкування є козирем кандидата в президенти на виборах в Україні 2019, шоумена Володимира Зеленського.

Конкурента кандидата на виборах 2019 — чинному президенту та кандидату на цю посаду Петра Порошенка доводиться стримуватися, тому на дебатах Зеленський може швидше втратити контроль над собою, розповів експерт в ефірі ObozTV.

За словами співрозмовника, Зеленський емоційний, експресивний, дуже рухливий і імпульсивний, така манера спілкування — "його козир, це ресурс, яким він добивається результату".

"…А Порошенко доводиться стримуватися. Тому, коли будуть дебати, то Зеленський втратить контроль над собою швидше. А Порошенко в цьому плані може цим скористатися", - зазначив психолог.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський не має жодних планів щодо томосу про автокефалію, які могли б негативно позначитися на церковному житті країни.

За словами представниці передвиборного штабу, політик зробить все можливе для захисту "досягнення" Києва.

"Для нашої державності та ідентичності отримання томосу — найважливіше. Тому це святі речі, на які, звичайно ж, ніхто зазіхати не буде, а буде підтримувати всіма способами".

Також вона зазначила, що в разі перемоги Зеленський має намір зберегти проєвропейський курс країни.

Також ми писали, що відомий політолог Юрій Романенко розповів, як кандидат в президенти Володимир Зеленський "вибив з колії" Петра Порошенка.

Нагадаємо, дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка мають відбутися перед другим туром президентських виборів 2019. Як очікується, повторне голосування відбудеться 21 квітня.

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата в першому турі виборів президента України.

Як повідомляв "Знай.uа" ізвестный політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.

Також Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги чинного глави держави Петра Порошенка, які він повинен виконати до закінчення терміну своїх президентських повноважень.