Кремль може піти на загострення військової агресії проти України восени поточного року, коли українці обиратимуть новий парламент, а суспільство перебуватиме в стані напруження і протистояння.

Про це в інтерв’ю розповів військовий експерт Олексій Арестович, передає НП.

За словами Арестовича, Росія не піде на загострення ситуації в період президенських виборів в Україні.

“Я думаю, що вони нічого не робитимуть з однієї простої причини: будь-яке загострення може зіграти на користь чинної влади. Тому Росії немає сенсу йти на загострення. Так, будуть якісь місцеві інциденти, коли якийсь напівп’яний дурень стрільне не туди, але в цілому вони спокійнісінько промовчать. От якщо Москва зрозуміє, що програє, тоді, звичайно, можливе загострення. У будь-якому випадку, думаю, вони реально готуються на осінь”. – зауважив експерт.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Як пояснив Арестович, напередодні парламентських виборів Росія може використати складну внутрішню ситуацію в Україні для нової ескалації конфлікту.

“Це період, коли всі будуть проти всіх. Перед парламентськими виборами народ буде розігрітий, розбрід буде серйозний. А за військовою логікою, пік боєготовності росіян припадає на вересень-жовтень. У будь-якому випадку, в них є кілька варіантів, і вони оберуть потрібний в залежності від розвитку подій”, – пояснив Арестович.

А політолог Інституту світової політики Віктор Шлінча розповів, що Росія може використовувати вибори президента України для дестабілізації ситуації і "невеликого вторгнення", щоб нав'язати Києву нові умови по Донбасу. Існує сім напрямків для можливого удару РФ, пише Обозреватель.

Раніше ми писали, що Україна перед другим туром президентських виборів поділилася на два табори: одні запевняють, що тільки Порошенко зможе зупинити агресію Росії, другі, що країні потрібні нові обличчя і «топлять» за Зеленського. Все б нічого, але нерідко ці політичні дебати, якщо і не переростають у бійку, то майже доходять до цього. Руйнується довга дружба, знайомі перестають розмовляти один з одним.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що "Богиня Смерті" і "Відьма Сатани" створює свою секту, а до цього була порноактріссой.

Також ми писали про те, як відьма розповіла, яка Володимир Зеленський людина насправді.

І найголовніше - на Донбасі орудує небезпечна група відьом: містична чортівня в зоні ООС не дає спокійно спати окупантам.