Напередодні другого туру виборів багато українців намагаються визначитися, в який бік схилити чашу терезів: Зеленський чи Порошенка. Юрист Михайло Шнайдер вирішив полегшити українцям це завдання, опублікувавши на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Таблетка для Памяти. 2013 Год. Петр Алексеевич раскрывает нам всю Правду.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 6 april 2019

На відео зображений Петро Порошенко в 2013 році. Він озвучує дуже гучні фрази: "Якщо зміни не наступають швидко, то вони не настануть ніколи", "Повільний темп тільки консервує відсталість, корупцію, неэвективность, непрозорість. Ніхто нічого не збирається змінювати, так як для них це не вигідно".

Шнайдер дуже тонко і лаконічно підписав дане відео: "Таблетка для пам'яті. 2013 Рік. Петро Олексійович розкриває нам всю правду."

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Петр Порошенко
Петр Порошенко

Українці в коментарях і дали свою оцінку того, що відбувається:
"Я зрозуміла... Бермудський трикутник існує на Банковій.. Всі, хто туди потрапляє - втрачають голову з пам'яттю...", "Треба Банкову перейменувати і винести за Бровари ... може буде толк", "Балабол", "Саме тому і маємо прохання до гаранта. Ідіть! Своїм шляхом! Геть!", "Ці тварюки навчені красиво говорити", "Посилання на цей ролик треба поставити під останнім відео звернення гаранта, там де він блогер", "На зміни чекати марно! Якщо за 5 років нічого не змінилося на краще для простих людей, то наступні 5 років вже не допоможуть йому зрозуміти, що держава належить народу України, а не йому", "Сам собі відповів, пора Петі до Віті", У нього просто амнезія з-за діабету", "З 2013 по 2019 росте пухлина брехні і жадібності терміново треба видаляти. Негайно!" "Карта пам'яті в шоколад впала ось і обещалкі стерлись"

Українці навіть бачать у президентсве Порошенко зраду Україні й Майдану:
"Порошенко зрадив Україну, коли проводив парад під час Илловайского котла. Порошенко зрадив Майдан, коли відмазав від відповідальності майже всіх катів Майдану. Порошенко зрадив пам'ять Небесної сотні, коли відновив всі схеми Яника і придумав нові. Порошенко зрадив надії мільйонів українців, коли, підім'явши під себе СБУ, ГПУ, ДФС, Назка, НАБУ, САП і судову гілку влади, замість реальної боротьби з корупцією, зайнявся театралізованої клоунадою. І після цього він називає Зеленського клоуном?.. Тепер кондитер нахабно плюнув у обличчя всім українцям, коли не відправив за ґрати СВИНАРЧУК з соратниками! Мародерское пограбування війська він вважає нормою. "Де відрубані руки?!," запитала молодь. У відповідь - загрози, брехня і захист поплічників ... Захід втомився від нас. Нас вважають рабами, тупим бидлом ... Невже ми все це проковтнемо?!!

Нагадаємо, що у Зеленського розповіли, яким бачать другий тур виборів.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що психолог назвав головний козир Зеленського на дебатах.