Кандидат у президенти Володимир Зеленський поділився враженнями від зустрічі з дипломатами. Він назвав дві глобальні проблеми України та озвучив деякі аспекти своєї передвиборчої програми. Про це Зеленський сказав в інтерв'ю телеканалу "Україна", яке вийшло в ефір ввечері 7 квітня.

До глобальних проблем України він відніс війну на Донбасі і страх інвесторів вкладати гроші в країну.

Володимир Зеленський

"У нас дві глобальні проблеми - війна на Донбасі і природно, люди дуже бояться інвестувати в Україну. Фінанси не захищені, на бізнес тиснуть різноманітні правоохоронні органи, які не повинні цим займатися. Всі ці важелі впливу треба прибрати у СБУ, ГПУ, МВС", - сказав Зеленський", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Він зазначив, що бізнес на Заході "чекає гарантій", аби інвестувати в Україну.

"Вони вважають, що з новим президентом у них з'явиться гарантія", - сказав Зеленський.

Крім того, кандидат у президенти зазначив, що його команда проробила значну роботу і визначилась як боротимуться з корупцією в країні.

Володимир Зеленський

Він додав, що курс України - євроінтеграційний, цей курс країна давно обрала і ніхто не планує міняти цей курс. Говорили про НАТО.

"Я, як громадянин України - "за НАТО". Однак людям необхідно пояснити, що це означає, "НАТО - це не алігатор, який хоче проковтнути Україну, це дійсно безпека країни". Достукатися треба до кожного українця і пояснити людям, що це означає. Але НАТО має бути обов'язково через референдум", - зауважив він.

Нагадаємо, "Порошенко завів Україну в зад**цу і 15% населення там розташувалося": українців розлютило звернення гаранта. Жителі України в жорсткій формі відреагували на звернення Порошенко, шансу більше немає.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що "зміни не настануть ніколи": юрист довів, що на Банковій - Бермудський трикутник.

Також портал Знай.ua повідомляв, що психолог назвав головний козир Зеленського на дебатах.