Кандидат у президенти та імовірний головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський звернувся до українських військових.

Володимир Зеленський з військовими

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на відповідну заяву політика.

У своєму зверненні Володимир Зеленський подякував воїнам ЗСУ за підтримку, зазначивши, що більшість солдатів Збройних Сил України проголосували за нього і довірили йому таким чином роль Головнокомандувача країни.

Слуга народу окреслив свій план дій, який стосується подальшого розвитку української армії: Україна і далі буде слідувати проєвропейському курсу та робити кроки в НАТО.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Окрім того він пообіцяв, що закінчить війну.

"Життя кожного українця - безцінне. Для когось це цілий світ! Я завжди приміряю цю роль на себе. Що було б, якщо ми втратили брата, сестру, годувальника, чоловіка або кохану людину? Це не можна пробачити і тому головна моя мета - будь-яким способом закінчити цю нещадну війну", - заявив Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Кандидат в Президенти сказав, що він готовий до переговорів з Путіним і упевнений в собі.

Варто наголосити, що за офіційними даними абсолютна більшість військових віддали свої голоси за Володимира Зеленського, чим продемонструвала довіру до слуги народу у ролі очільника ЗСУ.

Нагадаємо, керівник студії "Квартал 95" та кандидат у президенти України Володимир Зеленський виграв перший тур.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Він обіцяв представити свою команду після того, як пройде у другий тур. Відомий український політолог Юрій Романенко заявив, що Зеленському варто призначити на посаду міністра оборони Анатолія Гриценка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти та переможець першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців і подякував усім за відповідальність та прозорість.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко практично приречений як кандидат на нинішніх президентських виборах.