Євген Кошовий розповів про те, як кандидати в президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали аналізи для перевірки їх стану здоров’я і наявності або відсутності в організмах психоактивних речовин.

Цю тему активно обговорюють українці, так нещодавно у черговому випуску ЧистоNews, ведучий показово пожартував на тему впровадження в Україні медичної реформи:

"Хто рано встає, той аналізи здає. Напередодні кандидати в президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали свої аналізи. Чинний гарант свої здав на стадіоні, Володимир Зеленський у приватній клініці. … Можливо Зеленський пропустив якісь нововедення у медреформі в Україні та аналізи тепер здають саме на стадіонах", – іронізує ведучий Євген Кошовий.

За результатами експертизи, в аналізах Петра Порошенка ніяких психоактивних речовин не виявлено, з одного боку, говорить Евген Кошовий, новина позитивна, з іншого – жартує:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Виходить, все, що він наробив – на тверезу?".

Сам кандидат Зеленський потрапив в курйозну ситуацію при здачі аналізів:

"Виявляється забір матеріалу у нього брав лаборант, який знімався раніше в кіно і навіть встиг знятися в кулінароному теле-шоу "МастерШеф":

"На щастя, тут він не виявив ніяких кулінарних здібностей і в кров не були додані цукор, сіль, перець за смаком", – жартує Евген Кошовий.

Раніше повідомлялося, що в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун не залишилася осторонь від "батла на пробірках" і розповіла, що для Порошенка і Зеленського було б правильнішим.

За словами Супрун задля ідеальної перевірки кандидати у президенти повинні були здати всі необхідні аналізи у Національному антидопінговому центрі. За словами Супрун саме там знаходиться єдина в Україні лабораторія, яка виявити наркотики в організмі людини.

Напомним, Что известно о советниках Зеленского

Как ранее сообщал "Знай.ua", Зураб Аласания назвал стоимость дебатов Зеленского и Порошенко

Также "Знай.ua" писал о том, что Евродепутат жестко призвала Порошенко и Зеленского к ответу.