Губернатор Одеської області Максим Степанов опублікував незвичайне фото у своїх соцмережах з тегом #чеснівибори.

Нещодавно президент України Петро Порошенко видав украз про його відсторонення від посади.

Варто нагадати, що Губернатор Одеської області Максим Степанов прокоментував скандал зі звільненням - він відмовляється покидати свій пост і вважає указ президента незаконним.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Про це він заявив журналістам у понеділок, 8 квітня, під час прес-конференції.

Степанов розповів, що під час візиту Порошенка в Одеську область 5 квітня глава держави пропонував йому написати заяву про звільнення за власним бажанням, однак Степанов відмовився.

"У мене не було бажання писати таку заяву, про що я і сказав президенту", - заявив Степанов.

Що ж стосується самого указу Петра Порошенка про звільнення Степанова, то останній вважає незаконним. За словами керівника Одещини, звільнити його президент може лише за поданням Кабміну, а такого уявлення поки що немає. У цієї ситуації Степанов має намір і далі виконувати свої обов'язки.

Ще ми писали про те, що Олег Ляшко в гніві злив особисті телефони переможця першого туру результатами виборів президента України Володимира Зеленського, олігарха Ігоря Коломойського і генерального директора каналу 1+1 Олександра Ткаченка. За такий необдуманий і нерозважливий вчинок політик може поплатитися.

Ляшко написав про це повідомлення в соцмережі. І назвав це "помстою" за те, що "якась ідіотка з "плюсів" опублікувала його телефон і тепер радикала доведеться міняти номер, який служив йому вірою і правдою ще з 1998 року.

Нагадаємо, Фаріон взялася за російськомовних з новою силою

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лукашенко назвав наступного президента України

Також Знай.ua" писав про те, що Пєсков зробив гучну заяву щодо переговорів Путіна і Зеленського