Народний депутат від БПП Олег Барна з кулаками налетів на представника команди Володимира Зеленського Святослава Юраша. Інцидент стався в коридорі телеканалу ZIK, передає Politeka.

Олег Барна вирішив з'ясувати стосунки зі Святославом Юрашем кулаками. У мережі з'явилися кадри бійки з камер відеоспостереження. На них видно, як нардеп хапає за горло представника команди Зеленського, а потім намагається вдарити його і навіть рве сорочку.

Відомо, що Святослав Юраш був гостем програми "Гра з вогнем" з Тетяною Даниленко, де обговорювали тему другого туру президентських виборів і майбутніх дебатів між чинним президентом Петром Порошенком і шоуменом Володимиром Зеленським.

Конфлікт стався вже в коридорі і самостійно Святославу Юрашу не вдавалося піти від нардепа, який агресивно намагався довести свою правоту і вчепився в хлопця. На допомогу соратнику Зеленського прийшла охорона телеканалу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Їм вдалося спочатку разборонити Юраша та Барну, а після і вивести народного депутата з приміщення.

Раніше повідомлялося, що скандальний народний депутат від БПП Олег Барна і представник партії Свобода Юрій Левченко влаштували бійку в ефірі телеканалу Рада. При цьому першим накинувся на опонента Барна.

Конфлікт між народним депутатом від БПП і партії Свобода стався в ході підсумкового прямого ефіру програми PROПАРЛАМЕНТ. Левченко і Барна не зійшлися в думках щодо введення воєнного стану.

Нагадаємо, Зеленський звернувся до воїнів ВСУ.

Як повідомляв Знай. ua, українцям показали справжнього Голобородько.

Знай. ua писав, що дебати Зеленського і Порошенко подорожчали в шість разів.