Раніше ми вже повідомляли про те, що, за чутками, народний депутат, член "Опозиційної платформи - За життя" Наталія Королевська вагітна. І ось вперше в ексклюзивному коментарі кореспонденту Знай.ua вона це підтвердила.

«Так, у нас буде поповнення, - посміхнулася вона. - А про те, якої статі буде дитина, ми повідомимо, коли вона народиться».

Королевська вже не приховує свого цікавого положення

Слід зазначити, що у Королевської на даний момент вже є троє дітей: 18-річний Ростислав, 11-річний Ярослав та прийомна донька Марія, яку вони вдочерили в 2017 році. Скоро у них з'явиться братик або сестричка, але політик, судячи з усього, не збирається на цьому зупинятися.

На наше запитання - чи є в планах ще одна дитина, щоб в результаті стати матір'ю-героїнею, Наталія Королевська відповіла коротко:

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Як бог дасть», - сказала вона.

Не дивно, що маючи таку любов до дітей, парламентарій намагається курирувати більшість законів, які їх стосуються. Але в той же час вона визнає, що багатьом нардепам немає діла до цього.

Політик не проти стати матір'ю-героїнею

«Хотілося б, щоб дитячими питаннями займалися і чоловіки в тому числі, - зітхнула Королевська. - А вони, на жаль, цим зовсім не займаються».

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що кума Президента носить сумочку вартістю 17 мінімальних пенсій.

Також ми писали, що соратниця Тимошенко змінила недорогу сумку на Dolce & Gabbana за десятки тисяч.

Чоловіки не відстають від жінок, Знай.ua повідомляв про те, що депутати люблять купувати годинник і авто одного бренду.