Кандидат у президенти України, засновник "Опозиційної платформи - За життя" у Верховній Раді України Юрій Бойко запропонував розпустити парламент, оскільки йому довіряє всього 4% громадян.

Ця інформація була оприлюднена на офіційному веб-сайті "Опозиційної платформи - За життя".

Юрий Бойко
Юрий Бойко

"Роботу парламенту як не можна краще оцінили українці - сьогодні чинний парламент має рівень довіри 4%. Та він такі цифри заслужив. Провладна більшість, яка сформувалася після обрання парламенту в 2014 році, взяло курс на прийняття законів, абсолютно непотрібних і даремних для людей".

За словами народного депутата, ВР України, обрана на піку військового конфлікту, не в змозі приймати важливі для країни закони.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Юрий Бойко
Юрий Бойко

"Були політичні декларації, заяви, але закони, які були б дійсно важливі для людей, не те що не приймалися, а навіть не розглядалися. Я вже нічого доброго не чекаю від цієї Верховної Ради. Парламент був обраний на піку військового конфлікту, це військовий парламент. У 2014 році люди бачили в ньому захист. Але потім, коли треба було переходити до економіки, то нинішній парламент виявився до цього елементарно не готовий. Часто вони навіть не розуміють, про що йде мова".

Крім того, політик підкреслив, що Верховна Рада, якою вона існує зараз, вигідна лише Президенту Петру Порошенку.

Юрій Бойко
Юрій Бойко

"Президент його (парламент), що називається "тримав", щоб проводити ті рішення, які вигідні йому, а не країні. Потрібно чекати перевиборів до парламенту. Але я сподіваюся, що це відбудеться якомога швидше. Чим довше працює нинішній парламент, тим гірше і людям, і країні. Є законні механізми для розпуску, наприклад, не зібралася правляча коаліція, тим більше, що у нас її і так немає. І парламент може бути розпущений".

Нагадаємо, Порошенко проти Зеленського: опитування показало переможця другого туру.

Як повідомляв Знай.uа, Саакашвілі показав, як знищують неугодних в Україні.

Також Знай.uа писав, кров, зламані стільці і розгромлена студія: опоненти влаштували на дебатах бої без правил, дике відео.