Протягом тижня доповідь спецпрокурора Роберта Мюллера щодо розслідування у "справі РФ" можуть оприлюднити на загал. Про це у вівторок, 9 квітня, заявив генпрокурор США Вільям Барр, передає DW. Він зазначає, що протягом одного тижня інформація може бути доступна всьому світу. Варто зазначити, що документ - це вже відредагована версія і містить дані, які стосуються джерел спецслужб.

Однак генпрокурор США наголосив, що повний невідредагований звіт, включаючи важливі секретні свідчення, не буде передано ні громадськості, ні Конгресу США.

"На даному етапі я не маю наміру відправляти повну невідредаговану доповідь в комітет Палати представників з питань судочинства", - зазначив він.

Роберт Мюллер

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За його словами, частина даних буде недоступною для громадськості. Зокрема, це буде стосуватися інформації про джерела спецслужб та даних, які зачіпають приватне життя "другорядних дійових осіб", яким не були пред'явлені звинувачення.

Нагадаємо, спецпрокурор Роберт Мюллер провів спеціальне розслідування. За результатами розслідування, ані президент США Дональд Трамп, ані будь-хто з його помічників не організовували змову і не координували втручання Росії у вибори 2016 року.

Роберт Мюллер

Примітно, що коли США оприлюднять результати розслідування про втручання Росії і організовану змову, це може чинити вплив на зміни у дипломатичних відносинах країн.

Нагадаємо, зробити свідомий вибір і не "подарувати" свій голос: масові черги українців перед виборами показали у мережі, єдині як ніколи.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Порошенко перейшов на молодіжний сленг, аж сам злякався: "френди" і "гайз".

Також портал Знай.ua писав, що українці запропонували свою програму дебатів на Олімпійському: виступ MARUV і торт Roshen з фігурками кандидатів. У мережі уявили, якими можуть бути дебати Зеленський-Порошенко.