Українцям у другому турі президентських виборів представили можливість обрати кандидата або "відоме зло" або "невідомо що". Чинний президент України Петро Порошенко як політик вже добре відомий, а якщо переможе Володимир Зеленський - з'явиться шанс на зміни.

Про це в одному з нещодавніх інтерв'ю заявила віце-спікер парламенту Оксана Сироїд.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я не можу обговорювати Зеленського. Всі мене намагаються змусити говорити про Зеленского. Але я не можу, не знаю. І так, вибираючи між Порошенком і Зеленським, ми сьогодні перед вибором: відоме зло і невідомо що. Тому люди вибирають невідомо що, там є шанс. А тут шансу немає", - заявила Сироїд.

За її словами, з Зеленського активно намагаються зробити уособлення зла, оскільки він лише починає політичний шлях і поки невідомий як політик.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Він може бути злом, а може не бути злом — ми цього не знаємо", — зазначила віце-спікер.

Варто нагадати, що основним аргументом противників кандидата в президенти України Володимира Зеленського є те, що нібито у нього немає політичної команди. У відповідь на ці звинувачення Володимир Зеленський побіцяв представити свою команду до другого туру виборів. І вже почав це робити. Команда кандидата в президенти назвала головних радників Зеленського з різних питань - всі вони відомі і з відповідним досвідом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський звернувся до українців перед другим туром вибором. Про це повідомляється в Telegram-каналі Зе! команди. Так, у штабі кандидата розповіли, як змінити місце голосування тим українцям, які в день виборів перебуватимуть не за місцем прописки.

Нагадаємо, Зеленський зворушливо звернувся до бійців ООС: я вас не підведу.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський і Порошенко зустрінуться з Макроном незадовго до виборів: перші подробиці.

Також Знай.uа писав, Зеленський відправив українців в басейн: час бруду та напрягу.