Адміністрація НСК "Олімпійський" заявила, що до них вже надійшли запити від офіційних представників кандидатів у президенти щодо проведення дебатів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

"Від представника кандидата в президенти Петра Порошенка - на 14 і 19 квітня 2019 року, і від представника кандидата в президенти Володимира Зеленського - на 19 квітня 2019 року", - наголошується в повідомленні.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко
Володимир Зеленський та Петро Порошенко

У НСК "Олімпійський" ініціювали переговорний процес з представниками Порошенка і Зеленського про забезпечення проведення дебатів на території спортивного комплексу.

НСК "Олімпійський"
НСК "Олімпійський"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що відомий український шоумен, кандидат у президенти України Володимир Зеленський звернувся до українців з проханням про допомогу для збору грошей на лікування онкохворих дітей. Відомо, що ініціатива фонду "Таблеточки" полягає в тому, щоб кошти, які отримають з продажу квитків на майбутніх дебатах були передані на рахунок допомоги дітям. Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційній сторінці Володимира Зеленського в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні другого туру президентських виборів в нашій країні все більше блогерів і політиків говорять про те, що у чинного гаранта практично немає шансів повторно зайняти головний пост. На користь Володимира Зеленського говорять також і астрологи, мольфари і провісники – словом, всі впевнені в його перемозі. Не залишився осторонь і народний депутат Олександр Онищенко, який опублікував на своїй сторінці в Facebook пост про Порошенка.

Нагадаємо, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.

Як повідомляв Знай.иа у Зеленського розповіли українцям, як змінити місце голосування: всього три кроки.

Також Знай.uа писав, Садовий зробив важливу заяву про розпад "Самопомочі".