Головні опоненти на виборах президента України Петро Порошенко та Володимир Зеленський зустрінуться у режимі тет-а-тет із главою Франції Еммануелем Макроном.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко
Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на джерела у дипломатичних колах.

У повідомленні йдеться, що перед другим туром президентських виборів в Україні пройдуть зустрічі президента Франції Еммануеля Макроназ президентом України Петром Порошенком і кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Емануель Макрон

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Мета та зміст цих зустрічей наразі невідомий, однак сам факт свідчить про зацікавленість Франції в українському питання.

Нагадаємо, експерти розповіли, як можуть проголосувати виборці рейтингових кандидатів, які не потрапили до другого туру - Юлії Тимошенко та Анатолія Гриценка.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Про повідомив заступник директора центру імені Разумкова Михайло Міщенко під час брифінгу.

Виборці найбільш рейтингових кандидатів у президенти, які не потрапили до другого туру, схиляються голосувати за шоумена Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Електорат найбільш рейтингових політиків, які не вийшли до другого туру, більше схиляється голосувати за Зеленського, ніж за Порошенко. Але це було опитування ще до першого туру. Значний вплив на позицію електорату того чи іншого політика буде надавати заклик самого кандидата", - підкреслив Міщенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у соціальних мережах обговорюють білборди з рекламою Петра Порошенка, на яких він дивиться на президента Росії Володимира Путіна.

Петро Порошенко

З такою ж фотографією на першій сторінці вийшла й газета. У вихідних даних вказано, що її замовником є Петро Порошенко. Вочевидь, у штабі чинного гаранта таким чином продовжують просувати меседж про те, що Володимир Зеленський, з яким Порошенко зустрінеться в другому турі виборів 21 квітня, нібито є "агентом Кремля". Експерти та блогери побачили в агітпродукції одразу кілька порушень українського законодавства.

Також Знай.ua писав про те, що український журналіст Іван Яковина проаналізував імовірність перемоги шоумена Володимира Зеленського у президентських виборах.