Нещодавно українців вразили борди, на яких зображено чинного президента України Петра Порошенка та Володимра Путіна. Представник штабу Порошенка Олег Медведєв пояснив, що вони хотіли цим показати.

Про це розповів Медведєв на брифінгу для журналістів у середу, 10 квітня.

За його словами, борди з Петром Порошенком і президентом РФ Володимиром Путіним мали на меті нагадати країні, що в умовах серйозних викликів їй потрібен сильний президент.

"Бо завдання глави держави не розсмішити Путіна, як в планах нашого опонента, і не ставати перед Путіним на коліна, а сміливо йому дивитися в очі та захищати людей. От що значить цей борд", - заявив Медведєв.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олег Медведєв

Медведєв також показав ще кілька "варіантів" бордів, на яких зображені Порошенко і російський комік Максим Галкін, Галкін і Володимир Зеленський, а також Зеленський і Путін.

"Напевно, для нас була б легшою така ситуація (Порошенко – Галкін – ред.). Якби склалася така конфігурація переговорників, то Порошенку було б легше знайти спільну мову з Росією. Очевидно, що для нашого опонента більш цікавою була б отака гіпотетична ситуація (Галкін – Зеленський). Очевидно їм легше було би знайти спільну мову", - сказав представник штабу Порошенка.

Також Медведєв заявив на брифінгу, що, на його думку, незалежно від результатів виборів президента в Україні, команда Зеленського планує брати участь у парламентських виборах.

Нагадаємо, фото Зеленського з дружиною викликало ажіотаж у мережі: Бог пробаче.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також "Знай.ua" писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.