Солдати збройних сил України звернулися до Петра Порошенка із закликом піти та чесно відповісти за свої діяння перед судом.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "111".

На прикладі дебальцевської катастрофи солдати нагадали головнокомандувачу про брехню, лицемірство і кровожерливості. Солдати кажуть, що Головнокомандувач і його генерали "Свинарчук" поклали в землю тисячі хлопців, які сьогодні могли б жити та радувати своїх дітей, дружин, батьків, друзів.

Тоді очільники держави наголошували, що жодних загроз щодо створення "якихось котлів" у Дебальцевому немає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ніякого оточення не було", - заявляв тоді й чинний президент України Петро Порошенко.

Однак експерти та волонтери протягом довгого часу попереджували про таку загрозу. Тодішнє командування ЗСУ не вводило додаткових військ на територію Дебельцево.

"Генерали наші не тямлять взагалі нічого у веденні бойових дій", - сказав один з українських військовослужбовців.

"Місяць назад вони знали, що віддадуть його на*рен. Набагато раніше потрібно було виводити людей, а не чекати цих смертей", - розповів інший захисник України.

Солдати безповоротно пішли в землю поки Україна вбивала мафія Порошенко. Поки солдати лягали в землю, Порошенко, Свинарчук, Грановський, Кононенко та інші злочинці відверто крали та обдирали народ України.

Нагадаємо, що Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "При Порошенку війна не закінчиться": астролог попередила, майбутнє може бути сумним.

Також "Знай.ua" писав, в команді кандидата в президенти Володимира Зеленського заявили, що на офіційному Telegram-каналі Президента України Петра Порошенка, було опубліковано "брудне" відео про шоумена, на якому його збила вантажівка.