Знаменита українська тенісистка Еліна Світоліна знатно потролила чинного президента України, який зовсім нещодавно здав повторні аналізи.

Відповідний допис з'явився на її сторінці у соцмережі.

На опублікованих кадрах їй проводять забір крові з вени. Українка доволі неочікувано підписала данний кадр.

"Таке враження, що я йду в президенти", - підписала фото Еліна Світоліна.

кадр зі сторінки Еліни Світоліної

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що у штабі чинного президента Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з кандидатом Володимиром Зеленським, назвавши при цьому "щасливе число" гаранта: 14. За словами спікера передвиборного штабу Порошенка Олега Медведєва, президент буде брати участь в дебатах і на стадіоні і на Суспільному. Так, як зазначив на брифінгу Медведєв, Петро Порошенко прийде на НСК Олімпійський 14 квітня о 14:14.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Щодо дебатів на Суспільному каналі, то президент прийде для участі в них 19 квітня о 20:00

"Він там точно буде, бо участі в таких дебатах у другому турі чітко вимагає закон про вибори президента України", - сказав він.

Нагадаємо, у педагогічному університеті імені Драгоманова працює деканом Алла Зернецька, яка доводиться сестрою дружині кандидата в президенти Петра Порошенка, Марині. І, якщо вірити повідомленню, то всі аудиторії ВНЗ завалені листівками з "чорнухою" на головного опонента Порошенка - Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував "список Зеленського", який містить призначення топ-чиновників на головні посади країни у разі перемоги слуги народу на виборах.

Також "Знай.ua" писав, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков шокував гучною заявою. За його словами, він проголосував проти відставки очільника Одещини Максима Степанова, бо його начебто звільняють за політичними мотивами.

Порошенко готує провокації проти Зеленського - Наливайченко