Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков шокував гучною заявою. За його словами, він проголосував проти відставки очільника Одещини Максима Степанова, бо його начебто звільняють за політичними мотивами.

Про це Аваков сказав у коментарі "Українській правді".

"Він (Степанов – УП) протидіяв фальсифікації, протидіяв "сітці" (технологія підкупу виборців – УП) – його звільняють", – переконаний глава МВС.

Примітно, що рішення про відставку голови Одеської обласної державної адміністрації міністр назвав "недержавним".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський терміново звернувся до Авакова. Володимир Зеленський по достоїнству оцінив організацію першого туру виборів і вирішив подякувати всім причетним до цього. Зеленський звернувся до українців і подякував усім за відповідальність та прозорість. Відповідне відео було опубліковано на сторінці команди Володимира в Instagram.

Він зазначив, що перший тур пройшов прозоро і чесно - це відмічено всіма спостерігачами Європи, США, ОБСЄ. Мені здається, що це вперше. Я б хотів подякувати всім співробітникам МВС, кожному поліцейському, кожному рятувальнику, кожному нацгвардійцю. Спасибі вам за цю роботу. Я окремо хочу подякувати Міністру, пану Авакову. Мені здається, це вперше в історії нашої країни, коли Міністерство та поліція працювали не на окремого кандидата, а на країну, захищали інтереси України.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що у Зеленського розповіли, яким бачать другий тур виборів.

Також портал Знай.ua писав, що команда Зеленського розкрила плани по поверненню Криму і Донбасу.