Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про те, що підтримує кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського.

"Зеленського гамселити вже почали і в Росії - актор, актор. А що, актор не може бути президентом? Он Рейган був президентом - він актор", - резонно зауважив Лукашенко.

Про це він заявив під час робочої поїздки до харківської області, повідомляє прес-служба президента Білорусі.

Він нагадав, що в Україні багато запитань залежать від прийняття рішень парламентом.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Порошенко вдавалося домовитися, була своя фракція (більшість у Верховній Раді. – Ред.). Ну, стане там Петров, Зеленський, Сидоров (президентом) – все вирішиться на парламентських виборах. А там буде великий розкид", – сказав Лукашенко.

Президент Білорусі також різко відреагував на натяки, що нібито Лукашенко вже бачить чинного президента України переможцем виборів, а також нагадав, що в Росії по повній "дубасять" Зеленського, згадуючи його акторську професію.

Напомним, Владимир Зеленский обратился к украинцам перед вторым туром выборов.

Как сообщал ранее Знай.uа, команда Владимира Зеленского представила новых экспертов.

Также Знай.ua писал о том, что Владимир Зеленский обратился к украинским с просьбой о помощи для сбора денег на лечение онкобольным детям.