Телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував "список Зеленського", який містить призначення топ-чиновників на головні посади країни у разі перемоги слуги народу на виборах.

Володимир Зеленський

Відповідне відеозвернення телеведучий опублікував у своєму Telegram-канал.

"Ну ось це і сталося - Володимир Зеленський опублікував першу десятку призначень, заінтригував відсутнім поки що у списку топ-чиновників прем'єр-міністром. Зрозуміло, що Смешко викличе симпатію у тих, хто любить армію, флот, і , найголовніше, спецслужби, ветерани однозначно підтримають рішення Володимира", - вважає Пальчевський.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Телеведучий також прокоментував можливе призначення екс-глави Національного антикорупційного управління Румунії Лаури Ковеши.

"Румунська дівчина" увійшла в історію завдяки тому, що посадила за грати брата тодішнього президента Румунії. Чи посадить вона брата українського президента? Ні, тому що його не існує, зате дуже багато кого потрібно посадити, окрім "міфічного брата" гаранта.

Нагадаємо, названо "кістяк" команди кандидата у президента Володимира Зеленського - ці люди, можливо, будуть працювати разом із слугою народу у разі його перемоги на виборах 21 квітня.

Володимир Зеленський

Про це написав відомий продюсер Юрій Сапронов на своїй сторінці в Facebook.

В разі перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах генеральним прокурором може стати екс-прокурор США Марта Борщ.

"Неофіційно. Але з великою часткою ймовірності. Можливі кандидати при Президенті Володимирі Зеленском. Генеральний прокурор – екс-прокурор США Марта Борщ або екс-голова Національного антикорупційного управління Румунії Лаура Ковеши", — зазначив він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, головні опоненти на виборах президента України Петро Порошенко та Володимир Зеленський зустрінуться у режимі тет-а-тет із главою Франції Еммануелем Макроном.

Також Знай.ua писав про те, що в команді кандидата в президенти, відомого українського коміка Володимира Зеленського заявили, що біля одного з офісів партії плануються провокації.