Вперше за довгий час президент України Петро Порошенко зібрав термінову нараду фракцію БПП, на якому заявив, що кампанія проти іншого кандидата в президенти Володимира Зеленського повинна прийняти жорсткий характер.

Видання "Українська правда" повідомляє, що зустріч відбулася в Адміністрації президента 8 квітня.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Журналісти зазначають, що на цій зустрічі Порошенко розповів, що досі він не працював проти Зеленського в повну силу, але прийшов час це змінити.

"Ми воювали з Юлею, бо могли не пройти в другий тур. Але взагалі не звертали уваги на Зеленського. Зараз я закликаю вас працювати разом. Кампанія проти Зеленського тепер повинна стати жорсткою", - переказував УП слова чинного президента депутат його фракції.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Президент сказав, що ми повинні перемагати нокаутом", - додав інший народний обранець з БПП.

У той же час повідомляється, що реалістичного сценарію нокауту ніхто з президентського штабу або оточення розповісти не зміг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат в президенти України, засновник "Опозиційний платформи - За життя" у Верховній Раді України Юрій Бойко запропонував розпустити парламент, оскільки йому довіряє всього 4% громадян. Ця інформація була оприлюднена на офіційному веб-сайті "Опозиційної платформи - За життя".

"Роботу парламенту як не можна краще оцінили українці - сьогодні чинний парламент має рівень довіри 4%. Та він такі цифри заслужив. Провладна більшість, яка сформувалася після обрання парламенту в 2014 році, взяло курс на прийняття законів, абсолютно непотрібних і даремних для людей", - заявив Юрій Бойко.

Нагадаємо, экс-заступник голови НТКУ та Мінінфраструктури: хто потрапив у список нових експертів Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа у Порошенка відповідатимуть за білборди з Путіним: тепер думатимуть.

Також Знай.uа писав, Онищенко розповів, що Порошенко розпускає своїх людей, не вірить у перемогу.