Петро Порошенко назвав свого опонента на виборах президента України 2019 Володимира Зеленського "постановочним кандидатом".

Про це чинний президент країни заявив у четвер, 11 квітня, у ході 12-го Київського безпекового форуму.

За ловами гаранта, Володимир Зеленський апелює завченими фразами. Порошенко заявляє, що шоумен може висловлюватися "виключно з екранів телевізорів та смартфонів".

"Віртуальний кандидат звертається до всіх з постановочними, завченими словами та репліками. Звернення виключно з екранів телевізорів і смартфонів. Це дуже нагадує фільм "Еквілібрум" - там, в уявному місті жителі можуть бачити свого лідера тільки на величезних екранах, і все емоції, і будь-який порив до дії, свободи придушуються. Розв'язка? Розв'язка дуже несподівана", - зазначив президент.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

За його словами, "ніякого лідера насправді не існує, існує тільки його телевізійний образ, за ​​яким ховається група людей з цинічними інтересами".

"І багато хто з нетерпінням очікують нову серію "Еквілібріума", де за яскравим світлом софітів проблеми реального світу начебто не такі вже й складні. Друзі, але рано чи пізно софіти згаснуть, а реальність залишиться. І я раджу переглянути фільм "Еквілібріум", - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, що Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "При Порошенку війна не закінчиться": астролог попередила, майбутнє може бути сумним.

Також "Знай.ua" писав, в команді кандидата в президенти Володимира Зеленського заявили, що на офіційному Telegram-каналі Президента України Петра Порошенка, було опубліковано "брудне" відео про шоумена, на якому його збила вантажівка.