Прес-секретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков поспішив дати коментар про новий білборд українського президента Петра Порошенка, на якому написаний слоган "21 квітня. Вирішальний вибір". Пєсков не говорив багато і зазначив, що росіяни свій вибір вже зробили: "Ми вибираємо Путіна, ну а українці - подивимося".

Дмитро Пєсков

Варто нагадати, що в штабі Петра Порошенка підтвердили, що напередодні другого туру виборів в містах України були розміщені скандальні білборди, при цьому вони стали причиною бурхливого обговорення в мережі. Народний депутат України від БПП Мустафа Найєм запідозрив психічні відхилення у діючого гаранта. Пост нардепа швидко став вірусним, при цьому автор не стримувався у висловах при його написанні: "Шановні товариші в адміністрації президента. Скажіть, а це вже остання стадія порушень чи є ще сенс послати за нарядом швидку психіатричну? Слухайте, якщо вас там всіх взяли в заручники, натякніть, ми хоч будемо знати. Якщо ні, і це все по-справжньому, скажіть, ви там зовсім є..сь?! Ні, ну правда, у вас все добре з адекватністю?".

Скандальний білборд

Свою думку з цього приводу висловив і лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, який заявив, що штаб чинного глави держави і кандидата в президенти Петра Порошенка такою передвиборчою рекламою намагається розколоти країну. Він підкреслив: "Це небезпечно для країни! Такою рекламою і газетами, які вже роздають штаби Порошенко - країну свідомо розколюють навпіл".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Гриценко переконаний, що реклама, де зображується протиставлення Порошенка Путіну - це пряма і необґрунтована образа та зневага на адресу 85% людей, які в першому турі віддали голоси за інших кандидатів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в штабі чинного президента Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з кандидатом Володимиром Зеленським, назвавши при цьому "щасливе число" гаранта: 14.

Як повідомляв портал "Знай.uа": діючий гарант Петро Порошенко приїхав на НСК "Олімпійський" для здачі аналізів представникам незалежної Добровільної антидопінгової асоціації VADA.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі з'явилися результати соціальних опитувань напередодні другого туру президентських виборів в нашій країні.