Двоє соратників президента агресивної Росії Володимира Путіна померлио один за іншим. У Держдумі вражені дивною ПП, коли на одному тижні померли депутат Микола Ковальов і його помічник, розповідає Политека.

Сергій Шамарін, помічник депутата Ковальова, помер прямо в робочому кабінеті в будівлі нижньої палати Держдуми, що на Георгіївському провулку. НП сталася 11 квітня. Чоловікові було 62 роки.

Попередня причина смерті Шамаріна — тромб, що відірвався.

Сергій Шамарін допомагав колишньому директору ФСБ і депутату Миколі Ковальову. Раніше повідомлялося, що його начальник, депутат Держдуми і колишній директор ФСБ Росії генерал Микола Ковальов, помер 5 квітня на 70-му році життя.

Володимир Путін
Володимир Путін
Навколо Путіна діється немислиме

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Начальник Шамаріна Микола Ковальов очолював ФСБ в 1996-1998 роках. Його наступником на цій посаді став нинішній президент Росії Володимир Путін. До того як очолити спецслужбу, Ковальов працював інженером та оперуповноваженим, воював у Афганістані, був заступником директора Федеральної служби контррозвідки, після — п'ять разів обирався депутатом Держдуми, був членом фракції "Єдина Росія".

У нижній палаті парламенту Ковальов різний час очолював комісії з боротьбі з корупцією і контролю за доходами депутатів і комітет з у справах ветеранів.

Нагадаємо, Порошенко прокоментували "зникнення" Путіна: замітають сліди.

В штабі президента заявили, що це заздалегідь спланована акція і ніяк не пов'язано з реакцією суспільства.

Заклеювання на зовнішній рекламі кандидата в президенти України Петра Порошенка зображення президента Російської Федерації Володимира Путіна не пов'язане з критикою, а є заздалегідь спланованою дією. Про це заявив речник штабу чинного глави держави Олег Медведєв.

Нагадаємо, у Кремлі зробили несподівану заяву щодо білбордів з Порошенком і Путіним.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в команді Зеленського розповіли про його перші кроки у разі перемоги на виборах.

Також "Знай.uа" писав, що голова ЦВК Тетяна Сліпачук зробила заяву про майбутні передвиборні дебати.