У четвер увечері, 11 квітня з'явився черговий ролик з кандидатом у президенти, шоуменом Володимиром Зеленським і фурою, який є нічим іншим, як брудним інформаційним "вприском" з боку опонента.

Володимир Зеленський

Відео оприлюднено на сторінці в Facebook спільноти "Бойкот Партії регіонів".

Ролик починається зі слів "З ним все добре". На відео видно, як повз Зеленського проїжджає фура, після чого на нього висипається нібито наркотична речовина і з'являється фраза: "Тому що він під кайфом".

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відео, як і попередній ролик під назвою "У кожного своя дорога", було змонтовано на основі агітаційного ролика Зеленського, де він потужно звернувся до українців перед другим туром виборів.

Тепер Аваков задоволений?

Geplaatst door Бойкот Партии Регионов op Donderdag 11 april 2019

Варто додати, що 10 квітня в Telegram-каналі "Європейське майбутнє України", який пов'язаний зі штабом Порошенко, опублікували відеоролик, на якому Зеленського нібито збиває вантажівка, а потім з'являється зображення кокаїнової доріжки.

Володимир Зеленський

Нацполіція кваліфікувала ролик як загрозу громадському діячеві, а в штабі Порошенка у свою чергу заявили, що не причетні до ролика з Зеленським, вантажівкою і кокаїном.

Нагадаємо, відео, на якому кандидата у президенти України та керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського збиває вантажівка, опублікували на Telegram-каналі, який пов'язаний з чинним президентом Петром Порошенком.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Однак у штабі гаранта заявили, що до цього відео не мають жодного відношення.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 11 квітня команда кандидата в президенти України Петра Порошенка у своєму телеграм-каналі опублікувала скандальне відео. На ньому Володимира Зеленського збиває вантажний автомобіль. Потім з'являється доріжка кокаїну і напис: "У кожного своя дорога".

Також Знай.ua писав про те, що у конфлікті Володимира Зеленського та співзасновника Квартал 95 Дениса Манжосова з'явилися свідки.