У Росії Слідчий комітет надіслав клопотання до суду із проханням заочно заарештувати колишнього міністра оборони України Анатолія Гриценка. Його звинувачують у публічних закликах до здійснення терористичної діяльності на території РФ.

Про це прес-секретарка Басманного суду Москви Юнона Царьова.

Вона додала, що Гриценка оголосили у міжнародний розшук і йому заочно пред'явили обвинувачення за ч. 205.2 КК РФ ("Публічні заклики до здійснення терористичної діяльності в мережі Інтернет").

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Нагадаємо, у соціальних мережах обговорюють білборди з рекламою Петра Порошенка, на яких він дивиться на президента Росії Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, експерти розповіли, як можуть проголосувати виборці рейтингових кандидатів, які не потрапили до другого туру - Юлії Тимошенко та Анатолія Гриценка.

Також Знай.ua писав про те, що спікер українського парламенту Андрій Парубій розповів про створення у Верховній Раді міжфракційного об'єднання під назвою "За наступного президента України Зеленського В. А.".