Телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував скандал у ефірі політичного шоу "Право на владу", під час якого чинний президент Петро Порошенко увірвався до студії без запрошення.

Відповідне відео він оприлюднив на своєму Telegram-каналі.

"Учора спливла цікава деталь - Порошенка на шоу ніхто не запрошував. Ви можете собі уявити - він туди приїхав, добиваючись на вході дозволу увійти. Це ж як потрібно принизити посаду і статус президента", - вважає Пальчевський.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Окрім того, телеведучий прокоментував стиль спілкування Володимира
Зеленського, який зателефонував Порошенку просто у прямому ефірі і між ними почалася перепалка.

"Зеленський кинув слухавку. Добре він вчинив чи ні? А вантажівкою проїжджати по Зеленському - хто вигадав? А вигадати усю цю історію з наркоманією і привести Манжосова, від якого усі очікували що він зараз скаже: "Ось, кварталівці та їх лідер - наркомани". А не сказав. Навпаки заявив, що наркотики не вживали. Петя, штанга! І ця штанга крутіша, ніж на стадіоні. Тренуйся, Петя, скоро до рук брати лопату. Весна - час саджати", - резюмував телеведучий.

Нагадаємо, у четвер, 11 квітня, у програмі "Право на владу" мова йшла про чорний бік виборів - брудні технології, мову ворожнечі, розкол суспільства.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Під час програми відбулася телефонна розмова між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським. Вона відразу переросла у суперечку.

Порошенко запросив Зеленського у студію на дебати "тут і зараз", але той повідомив, що не може цього зробити. Володимир Зеленський зазначив, що на той момент перебував у Парижі та зміг вийти тільки на телефонний зв'язок.

Як повідомляв раніше Знай.ua, генеральний директор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко прокоментував скандальний ефір шоу "Право на владу" у четвер, 11 квітня, коли діючий президент Петро Порошенко буквально увірвався в студію.

Також Знай.ua писав про те, що борди президента викликали шквал критики - і не тільки з морально-етичної точки зору, але і з правової.