У мережі з'явились перші кадри із зустрічі кандидата у президенти України Володимира Зеленського та президента Франції Емануеля Макрона.

Про це повідомляють ЗМІ.

Разом із Зеленським у зустрічі взяли участь екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, колишній член НАЗК Руслан Рябошапка і керівник виборчого штабу Зеленського Іван Баканов.

зустріч Зеленського та Макрона

кадр із зустрчі Зеленського та Макрона

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Варто нагадати, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський ще вчора, 11 квітня, вилетів до Парижа на зустріч з французьким президентом Еммануелем Макроном.

Сьогодні всі соцмережі буквально завалені фотографіями і сторіз людей, які робили селфі із Зеленським у салоні літака, що приземлився в аеропорту Шарля де Голля. До речі, серед шанувальників "майбутнього президента" - в основному молоді жінки.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Ну ось, проголосувати мені не вдалося, мене не включили в списки, довелося особисто передати голос", "В одному літаку з майбутнім президентом", "Я теж не втрималася. Тепер у мене є селфі з майбутнім президентом", "Як тільки табло висвітилося розстебнути ремені - вишикувалася черга, щоб зробити селфі із Зеленським", - пишуть жінки.

Нагадаємо, телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував скандал у ефірі політичного шоу "Право на владу", під час якого чинний президент Петро Порошенко увірвався до студії без запрошення.

Як повідомляв "Знай.ua", навколо випуску політичного ток-шоу "Право на владу" на каналі "1+1" від 11 квітня розгорівся скандал. Причиною стала поведінка ведучої Наталії Мосейчук під час ефіру, яка не змогла стримати емоцій. Вона звернулася до користувачів мережі, які розкритикували її непрофесійну поведінку під час програми за участю президента України Петра Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що у п'ятниці, 12 квітня, відбудеться зустріч президента Франції Еммануеля Макрона та кандидата у президенти України Володимира Зеленського. Французькі ЗМІ вибухнули подробицями події й назвали шоумена "українським Макроном".

Порошенко виглядає лузером, Зеленський - запит на зміни. Леонід Швець