Центральна виборча комісія призначила кандидатам у президенти по пів години на Суспільному телебаченні для агітації, яка відбуватиметься поза межами офіційних дебатів.

Повідомляється, що 18 квітня, у четвер - спочатку 30 хвилин часу в ефірі державного мовника нададуть Володимиру Зеленському. Потім, окремо, о 20:51, слово передадуть Петру Порошенку.

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

Водночас, у середу – 17 квітня – кандидати зможуть взяти слово, також протягом 30 хвилин кожен на Суспільному Радіо.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, 14 квітня, о 14:00, на НСК «Олімпійський» запланована панельна дискусія представників квиткових операторів у рамках форуму Kyiv Music Days 2019. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив засновник одного із сервісів з продажу квитків Максим Плахтій. У цей же час, згідно з офіційним повідомленням прес-служби чинного президента України, стадіон планує відвідати Петро Порошенко.

«Шановні кандидати в президенти та їхні команди! Прошу перестати заплутувати громадян і зривати наш чудовий захід. Адже люди йдуть послухати нас, а не вас! З повагою, ваш виборець», – написав Максим Плахтій.

Раніше портал писав, що багато експертів вважають, що чинний президент України Петро Порошенко на майбутніх дебатах буде ймовірним переможцем, але це може бути зовсім навпаки. Таку думку озвучив блогер Макс Бужанський на власному Telegram-каналі.

Зокрема, він відзначив, що не розуміє звідки взявся міф про те, що Порошенко отримає цілковиту перемогу на дебатах з Володимиром Зеленським та цим зможе підняти свій рейтинг.

Бужанський відзначив, що через сферу своєї роботи він дуже часто зустрічається на телеефірах з прихильниками чинного гаранта і жодного враження своєю підготовкою вони не справляють.

Як повідомляв "Знай.ua", букмекери переглянули шанси на перемогу Порошенка після перепалки з Зеленським.

Також "Знай.ua" писав, що французька преса розсипалась у хвалебних одах Зеленському.