Кандидат в президенти України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макрона.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що по завершенню зустрічі президент Франції Емануель Макрон залишився приємно враженим від програми та амбітних планів лідера президентської гонки в Україні.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Володимир Зеленський зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макрона. Лідер Французької Республіки прийняв кандидата в президенти України у своїй резиденції - Єлисейському палаці в Парижі", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У свою чергу авторитетне французьке видання Le Monde зазначає, що Зеленський поспілкувався з президентом Франції в дуже теплій обстановці і що Макрон залишився приємно здивований після зустрічі з "майбутнім президентом України".

"Майбутній лідер України склав про себе дуже приємне враження. Французькі партнери залишилися задоволені після зустрічі з Володимиром Зеленським" - пише Le Monde.

Крім того видання наголошує, що Володимир Зеленський гідно представив свою країну та встиг поспілкуватись з партнерами про кредити міжнародним інституціям та інвестиційний клімат в Україні.

Зеленський запевнив, що всього за рік він і його команда зможуть кардинально змінити інвестиційний клімат в Україні, що дуже добре позначиться на французькому бізнесі, який готовий інвестувати в Україну.

Нагадаємо, соцмережі буквально завалені фотографіями і сторіз людей, які робили селфі із Зеленським у салоні літака, що приземлився в аеропорту Шарля де Голля. До речі, серед шанувальників "майбутнього президента" - в основному молоді жінки.

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Разумков пояснив, чому 11 квітня, в студії програми "Право на владу", коли Порошенко вийшов на телефонний зв'язок із Зеленським, комік був такий різкий з чинним президентом і кандидатом Петром Порошенком.

Також "Знай.ua" писав, що телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував скандал у ефірі політичного шоу "Право на владу", під час якого чинний президент Петро Порошенко увірвався до студії без запрошення.

Зеленський переможе, рейтинг Порошенко вже не врятувати - Разумков