Українці бурхливо обговорювали розмову чинного президента України Петра Порошенка та його опонента на президентських виборах Володимира Зеленського під час ток-шоу "Право на владу". Представник штабу лідера "Кварталу" заявив, що Зеленський поводився толерантно.

Таку думку висловив Дмитро Разумков в ефірі телеканалу "Наш".

"Мені здається, що він не сказав нічого образливого на адресу чинного глави держави. І так, можливо тон був досить жорстким, але він знаходився в рамках допустимого і не переходив межі нормального спілкування між двома опонентами", - сказав Разумков.

Також Дмитро Разумков вважає, що Зеленського протягом усього часу передвиборчих перегонів поводився більш ніж толерантно. За словами Разумкова, Зеленський — емоційна людина, а опонент вилив на нього занадто багато бруду.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Розмова на підвищених тонах відбувся між кандидатами в президенти Зеленським і Порошенком увечері 11 квітня. Порошенко запросив Зеленського у студію на дебати "тут і зараз", але той повідомив, що не може цього зробити.

Володимир Зеленський зазначив, що на той момент перебував у Парижі та зміг вийти тільки на телефонний зв'язок. Співрозмовники не змогли дійти згоди щодо дати проведення дебатів. Кандидати у президенти перебивали один одного, розмовляли паралельно, а в кінці розмови Зеленський кинув трубку.

Зазначимо, що після того, як 11 квітня президент Петро Порошенко без запрошення прийшов на ефір програми "Право на владу" на "1+1" і провів телефонні дебати з Володимиром Зеленським, його шанси на перемогу на виборах за версією букмекерів зменшилися. Якщо ще 10 квітня коефіцієнт на його виграш становив 3,5, то вже 12 квітня виріс до 4,75. Зате коефіцієнт на перемогу Володимира Зеленського 12 квітня становить 1,15 проти 1,3 10 квітня.

Нагадаємо, що Зеленський запропонував Порошенку провести дебати у формі телемосту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київ заполонили провокаційні листівки проти Зеленського: українці стали горою за "слугу народу".

Також "Знай.uа" писав, що "Дебати у вас будуть з Макроном": Мосейчук попрощалася з Порошенком.