У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського розставили всі крапки над "і" стосовно можливого розпуску Ради. Речник штабу Дмитро Разумков прокоментував інформацію про можливий розпуск Верховної ради у разі перемоги Зеленського на виборах. Про це стало відомо із інформації Інтерфакс-Україна.

Як пояснив Разумков, у разі перемоги, Зеленський буде діяти виключно в рамках закону і в інтересах суспільства.

"Зеленський, коли стане президентом, буде дотримуватися букви закону. Не буде вибудовувати закони під себе і намагатися ними маніпулювати, як сьогодні відбувається, а діяти за законом. Насправді мені важко зараз це коментувати, тому що Зеленський ще не президент", - заявив спікер штабу Зеленського.

До того ж, Разумков повідомив, що стосовно таких питань важливо виходити не тільки з політичної доцільності, але і законності прийняття рішень такого штибу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Не тільки з політичної доцільності, а потім намагатися під це поламати закон, як це роблять сьогодні, а йти чисто по закону і в інтересах суспільства. І я думаю, що поки це рано обговорювати", - підсумував він.

Нагадаємо, Порошенко провів дебати на "Олімпійському" з самим собою: як це було. На НСК "Олімпійський" в Києві в неділю, 14 квітня, пройшли дебати чинного глави держави Петра Порошенка. Президент виступив на сцені перед НСК "Олімпійський". Гарант співав українську пісню Зеленському - "Ти ж мене підманула, Ти ж мене підвела". Порошенко покликав Зеленського на дебати 15 квітня о 22:30 на телеканалі ICTV. Дебати завершилися. Президент закликав всіх українців прийти 21 квітня на виборчі дільниці і проголосувати.

Як повідомляв "Знай.uа", кінець Порошенка: Україну заполонили красномовні білборди, відео.

Також портал Знай.uа" писав, що Волкер розповів про вибір США на виборах президента України.