Передвиборча кампанія вже побачила багато, більшість українців не встигали відходити від одного шоку, як з'являвся черговий "шедевр". Незадовго до дебат на НСК "Олімпійський" у багатьох містах України почали з'являтися борди зовсім іншого змісту, ніж були раніше. Українці гадають що це: чорний піар чи лебедина пісня.

Чорний піар? Хто замовник ? В південно-західному Західному районі Анатолій Бондаренко ви були проти бордів Путіна, а як щодо чорного піару?

Geplaatst door Nazarii Vivcharyk op Zondag 14 april 2019

"Чорний піар? Хто замовник? У південно-західному Західному районі. Анатолій Бондаренко ви були проти бордів Путіна, а як щодо чорного піару" - пише мешканець Черкас.

Українці в коментарях бурхливо реагують на таку "агітацію":
"Навряд чи витвір ЗеКоманды", "Кінець корупції", "Кінець мародеру", "І катафалк пазик, на дорозі".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наголошується, що таке прощання з Порошенко, що йде і підписом "Кінець" з'явилося не тільки в Черкасах.

І тут українці не обійшли боком такий пост:
"Порошенко все-таки відчув", "Порох хоче передчасної кончини своїх прихильників. Недофараона поховають зі своїми рабами.", "Сьогодні в Кривому Розі такий білборд бачив.".

"...є абсолютно доведені і очевидні всім результати роботи Порошенка і тієї банди мародерів у вишиванках, яка називається його «команду». Порошенко програв вибори дуже давно. Просто юридичне оформлення цього факту трохи затягнулося. Демократичні процедури, чи знаєте." - пише українець В'ячеслав.

Может ли Зеленский оказаться хуже Порошенко? Да запросто! Я даже ни грамма не удивлюсь, если так и будет. В Украине...

Geplaatst door Vyacheslav Chechilo op Zondag 14 april 2019

Нагадаємо, Зеленський в літаку викликав захват українок.

Як повідомляв "Знай.uа", у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також портал Знай.uа" писав, що Волкер розповів про вибір США на виборах президента України.