Поки Петро Порошенко робив спроби наповнити стадіон на свій бенефіс, українці зібрали всі свої спостереження про гаранта і його опонента Володимира Зеленського в одному відео, яке було опубліковане на одній зі сторінок команди Володимира в Facebook.

Думай!Те;)

Geplaatst door Країна ЗЕ op Zondag 14 april 2019

На відео представлені кадри того, якою стала Україна за час каденції Порошенка. Послання закінчується фразою "Земля, яка пропахла Порохом, має заЗЕленіти" і з цим не можна не погодитися.

В коментарях українці захоплені даними відео:
"Тільки Зеленський!", "Зеленський - красава, не повівся", "Блін, молодець. Ось це сказав так сказав - як відрізав!", "Зеленішай, мій рідний край".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нерідкими також стали відеозвернення українців, яким виступ діючого гаранта Петра Порошенка на монодебатах став поперек горла.

"Бачите цвях? Це останній цвях, який Петя вбив у кришку труни своєї політичної кар'єри. У країні, де йде війна, в країні, де злидні, розруха, він танцює на сцені. Дякую Володимиру Зеленському, що він на це не повівся і залишився мужиком, який не зважив на Петіни заманухи. Хотів би сказати Порошенкові - крапка, до побачення" - йдеться у відеозверненні.

В коментарях українці висловлюють свою думку:
"Молодці,таких би думок та кожному в голову, люди наче позходили з розуму, їх використовують як затичку, а вони ведуться. Швидше б це все закінчилося", "Лаконічно, красиво!", "Красава. Головний аналіз країни - це потужно. взяв на замітку.", "Останній гастроль Петра"

Напомним, Порошенко провел дебаты на "Олимпийском" с самим собой.

Как сообщал Знай.uа Украину заполонили красноречивые билборды, предрекающие конец Порошенко, видео.

Также портал "Знай.uа" писал, что Волкер рассказал о выборе США на выборах президента Украины.