Обличчя президента агресивної Росії Володимира Путіна, його відстороний вираз, дивна міміка і т. д вже не перший раз робить його героєм мемів і глузувань інтернет-користувачів. Так, нещодавно улюблений пропагандист Путіна, так званий "Журналіст кремлівського пулу" Дмитро Смирнов опублікував в Twitter пост, присвячений "Царю-батюшці".

"Володимир Путін на вечорі в честь Дня космонавтики: Щоб бути в лідерах на землі, потрібно бути лідерами і в космосі. Тому освоєння космічного простору – найважливіший напрям національного розвитку, джерело і унікальних кадрів, і власних технологій, причому в різних областях", — написав він.

Користувачі не втрималися і облили Путіна шквалом їдких коментарів. Деякі зазначили, що президент-агресор з'явився на урочисту подію, ледве вставши з операційного столу пластичного хірурга.

"Лідер путіноїдів з холодними туалетами для дітей, з хворими на смс-ках вже давно в космосі", "Давно в порожнечу говорить", "Пиня на урочистий вечір відразу після пластичного хірурга прийшов? А то я дивлюся, що у Карлика знову попливло особа після ботокса", — уїдливо пишуть в коментарях люди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це далеко не перший випадок, коли лідер РФ стає об'єктом для насмішок в мережі. Практично кожна поява Путіна супроводжується активним обговоренням в соцмережах з-за сумнівного вигляду господаря Кремля. Багато хто відзначає, що обличчя президента Російської Федерації вже далеко не те, що було раніше, а деякі і зовсім вважають, що на публіці з'являється його двійник.

Ми також писали, що мережа сміється з відео, на якому Путін привітав російських спортсменів. При цьому практично всі вони були однакового або ж меншого зростання ніж лідер країни-агресора. При цьому організатори зустрічі забули про особистих охоронців Путіна, які були значно вище нього.

Нагадаємо, "російський світ" пускає щупальця по всьому світу: цілу країну перетворили на центр кібератак.

Як повідомляв Знай.uа, Путін зробить собі "харакірі" на кримському пісочку: Він ошелешив прогнозом, українці тиснуть руку.

Знай.uа писав, другові Путіна винесли вирок в Україні: відповість за все.