У штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського зробили важливу заяву, яка стосується долі Верховної Ради після виборів у разі перемоги слуги народу.

Володимир Зеленський

Відповідну заяву зробив спікер штабу Зеленського та експерт із загальнополітичних питань Дмитро Разумков.

Він акцентував на імовірності розпуску Верховної Ради України після перемоги слуги народу у другому турі президентських виборах України.

"Зеленський, коли стане президентом, буде дотримуватися букви закону. Не вибудовувати закони під себе і намагатися ними маніпулювати, як сьогодні відбувається, а діяти за законом. Насправді мені важко зараз це коментувати, тому що Зеленський ще не президент", - заявив Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спікер додав, що у контексті цього питання є різні позиції у різних юристів і політичних сил, і підкреслив, що в таких рішеннях потрібно виходити з законності та політичної доцільності.

"Не тільки з політичної доцільності, а потім намагатися під це поламати закон, як це роблять сьогодні, а йти суто по закону і в інтересах суспільства. І я думаю, що поки ще рано обговорювати", - резюмував Разумков.

Дмитро Разумков

Нагадаємо, український шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський пояснив, чому не пересувається на велосипеді по Києву, як це робить його персонаж у серіалі "Слуга народу" Василь Голобородько.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Про це він розповів в інтерв'ю "Новинам України".

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний президент України Петро Порошенко відразу ж після невдалих дебатів на НСК Олімпійський прибув у студію телеканалу "Україна".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Там у прямому ефірі він звинуватив усіх виборців Володимира Зеленського в бажанні відновити Радянський Союз.

Також Знай.ua писав про те, що українці по всій країні обурюються з монодебатів Петра Порошенка.