Кандидат у президенти України Володимир Зеленський запив нове відеозвернення до чинного президента країни та свого опонента Петра Порошенка.

Відповідне відео з'явилося на офіційних сторінках Зеленського та його команди у соціальних мережах.

"Хочу звернутися до людини, яка займає дуже серйозний пост. Я дуже хочу, щоб ви від "Я почув" перейшли до "Я зробив". А саме посадили вбивць Катерини Ганзюк, посади Свинарчуків та згадали про те, що ви забули — про наших полонених моряків, які сидять зараз за ґратами та чекають, поки ви набігається по каналах у пошуках Зеленського, наздаєтеся аналізів усім та накричитеся на стадіоні", - йдеться у відеозверненні Володимира Зеленського.

Окрім того, лідер студії "Квартал 95" назвав остаточну дату, коли повинні бути проведені дебати. За його словами, це має статися 19 квітня.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Зазначимо, що Петро Порошенко провів дебати сам із собою у неділю, 14 квітня. Його опонент Володимир Зеленський на них не з'явився, адже він зазначив, що дебати повинні відбутися 19 квітня.

Чинний президент Порошенко також покликав Зеленського на дебати 15 квітня о 22:30 на телеканал ICTV. Окрім того, президент повідомив, що ще одні дебати він проведе 19 квітня о 20:00 на "Суспільному".

Нагадаємо, що в Зеленського зробили термінову заяву щодо Мінського процесу: це питання буксує.

Як повідомляв "Знай.ua", 14 квітня, як анонсував Президент України Петро Порошенко, відбудуться дебати кандидатів на НСК "Олімпійський". Вже відомо, що опонент гаранта Володимир Зеленський бути присутніми на них не планує.

Також "Знай.ua" писав, що у штабі Володимира Зеленського заявили, що провести демократичні вибори на непідконтрольних Києву територіях Донбасу зараз неможливо.