Команда відомого шоумена і кандидата на посаду президента Володимира Зеленського до п'ятниці, 19 квітня, збирається оприлюднити імена людей, які стануть претендентами на ключові посади країни. Про це інформує replyua.net. Як заявив в прямому ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV екс-міністр фінансів України, а нині радник Зеленського Олександр Данилюк, невдовзі все стане відомо.

Зокрема, відповідаючи на питання про те, що він є фігурантом у переліку кандидатів на посаду міністра закордонних справ, Данилюк сказав: "Я це підтверджую".

Олександр Данилюк

"Але і не спростовує?", – перепитав ведучий ток-шоу Вадим Карп'як.

"Я це підтверджую, і в зв'язку з цим деякі люди в уряді можуть трохи розслабитися. Нема чого боятися", – зазначив представник Зеленського.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зустріч

Також він зазначив, що колишній міністр юстиції часів Віктора Януковича Олена Лукаш і екс-перший заступник глави Адміністрації Андрій Портнов не входять в команду Володимира Зеленського і абсолютно не мають жодного відношення до нього.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, "зараз злетить або вилетить": українці регочуть від дебатів Порошенка на стадіоні.

Всі українці побачили багато різних образів Петра Порошенка на його дебатах з самим собою. Не винятком став і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував виявлені ним "50 відтінків" Петра Олексійовича.

Як раніше повідомляв Знай.ua, стало відомо, хто займе пост Зеленського в студії "Квартал 95": названо неочікуване ім'я. Він припинив співпрацювати зі студією в 2013 році.

Також, портал Знай.ua писав про те, що Українцям розповіли, що приховують Порошенко і Зеленський