Дебати Петра Порошенка, які відбулися 14 квітня викликали немало обговорень в мережах. Чинний гарант як міг радував публіку. В хід пішло всі: і полум'яні промови, і пісні-танці, і неминуче поливання брудом опонента. З цим "сольним виступом" Порошенко пов'язано багато скандалів. Один з найгучніших - штучне створення масовості заходу шляхом добровільно-примусового звезення українців за списками.

Всі українці побачили багато різних образів Петра Порошенка на його дебатах з самим собою. Не винятком став і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував виявлені ним "50 відтінків" Петра Олексійовича.

Українці в коментарях не могли стримати емоцій від запропонованих фото:
"Знову бухий, 100%!", "А кажуть що клоун - Зеленський, а це тоді хто???", "Мені, як жінці, соромно.... знову піджак. Людина в курсах взагалі що існують хімчистки?", "А людина взагалі-то має дружину, це так, на хвилиночку", "Той, що затьмарює сонце", "Без сорому і совісті", "Месія", "Картина Цеголко: "Петя і боти", "Нагадало сходку "Білого братства", "Факір на годину", "А як Ви хотіли, Андерграунд - це круто ! Зараз злетить ! Чи вилетить", "Його б енергію та на благо народу , та в мирне русло, так всі 5 років поспіль! Черчіль напевно б відпочивав", "Диригент. Шкода, що сльозу не пустив і про річницю АТО не згадав, відразу можна давати Оскар за акторську майстерність", "Руки загребущі, очі завидющі".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Знайшлися і ті, хто підмітив схожість гаранта з королем лемурів Джуліаном з мультфільму "Мадагаскар", який був відомий тим, що дуже не любив, коли хтось, крім нього претендував на владу і коли щось йшло не так, як він хоче, а також, добре співав і танцював, що дуже влучно вписалось і в дебати Порошенко.

Нагадаємо, українці знайшли мерзенну чорнуху на Зеленського

Як раніше повідомляв Знай.ua, Зеленський нагадав Порошенку про головне.

Також, портал Знай.ua писав про те, що Українцям розповіли, що приховують Порошенко і Зеленський