Батьки шоумена Володимира Зеленського не були в захваті від рішення сина балотуватися на найвищу державну посаду у державі. Більше того, для них було несподіванкою, що їх син ішов у президенти. Як передає видання Стіна, про це повідомив батько новоспеченого політика Олександр Зеленський.

Батьки українського шоумена Володимира Зеленського живуть в Кривому Розі, де і народився актор. Татові, професору Олександру Семеновичу, 70 років, а мамі, Римі Володимирівні - 67.

За його словами, він перший перестане поважати свого сина, якщо той коли переможе на виборах, не виконає своїх передвиборчих обіцянок.

Олександр Зеленський

"Ми з мамою цього не дуже хотіли. Але вже тепер, звичайно, ми вболіваємо за нього. Потрібно змінити систему. Система брудна – це факт. І той, хто її підтримує, не думає про Україну – він думає про свої інтереси. Всі це розуміють. Але коли ви уявіть собі на хвилиночку, коли на крові дітей заробляють гроші… Як можна підтримувати таку людину? Це "ля-ля" нікому не треба. Я молю Бога, щоб змінилася Україна. Дуже хочу", – сказав він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Зі слів Зеленського – старшого, син питався у батьків поради з приводу висунення своєї кандидатури.

Володимир Зеленський

"Я якось випадково дізнався про це, хоча він часто радиться, ділиться з нами, він близький нам людина. Може бути, щоб нас не турбувати, не говорив. Знав, що ми будемо проти. Але в цілому, з багатьох речей, коли йому тяжко на душі, він мені телефонує і запитує: "Тато, як ти думаєш?", – підсумував він.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, хто увійде в команду "Слуги народу": Лукаш за бортом, Данилюк - не міністр.

Як раніше повідомляв Знай.ua, стало відомо, хто займе пост Зеленського в студії "Квартал 95": названо неочікуване ім'я. Він припинив співпрацювати зі студією в 2013 році.

Також портал Знай.ua писав про те, що Українцям розповіли, що Саакашвілі дав Зеленському термінову пораду: "знищувати одразу".